ArtovaMalli Visualisointi


Kuinka käytän sivuja

Voit navigoida ArtovaMallin viittä keskeistä tekijää visualisoinnin kautta vasemmalta. Jokainen näistä viidestä tekijästä on jaettu alakategorioihin. Kustakin alakategoriasta löytyy tarkempi analyysi esimerkkeineen.

Nämä tekijät on analysoitu kuudesta esimerkkiprojektista, joita on dokumentoitu 1-4 vuotta. Alakategorioista löytyvät myös esimerkkiprojektien aikajanat tapahtumineen, sekä kysymykset itsearviointiin, joiden kautta voit visualisoida oman projektisi.

Käytä visualisointia tarpeisiisi!

Kysymyksiä itsereflektointiin

Tämä on työkalu itsereflektointiin. Jos haluat toimia nautinollisemmin ja vähemmän stressaavasti tai olet jumissa projektisi kanssa tai et ole ihan varma mitä on tekeillä, voit kysyä itseltäsi muutaman kysymyksen, jotka voivat auttaa sinua jäsentämään ajatuksiasi ja projektiasi.

Suositukset perustuvat Artovan kokemukseen, eivätkä tietenkään ole ainoita ratkaisuja, mutta voit pitää ne mielessäsi ja ne saattavat auttaa sinua kartoittaessasi suunnitelmaasi! Kysymysten jokaisesta kohdasta voit palata ArtovaMallin analyysiin, lukea lisää ja ymmärtää kuinka nämä kysymykset on muodostettu (vastauksesi eivät katoa navikoidessasi sivuilla).


Lopuksi näet vastauksesi visualisoituna niin että voit heti tunnistaa tekijöitä, jotka olet mahdollisesti laiminlyönyt projektissasi tai voit verrata projektiasi yleisemmin ArtovaMalliin ja esimerkkiprojekteihin.

Toimintanne visualisoituna

ArtovaMallin esimerkkiprojektien viivojen pituudet kuvaavat kuinka paljon aihetta on kussakin projektissa käsitelty.
Esimerkiksi "Minun taloni Arabianrannassa" henkilökohtaisia resursseja on käsitelty enemmän kuin "Arabian Katufestivaalissa".


ARABIAN KATUFESTIVAALI

ARTOVA FILM FESTIVAL

ARTOVA KINO

DESIGN KOIRAPUISTO

SYÖTÄVÄ ARABIANRANTA

MINUN TALONI ARABIANRANTA