Palvelut

ArtovaMallin ydin on kaikille avoin visualisoitu toimintamalli. Jos kaipaat enemmän, niin Artova auttaa myös käynnistämään uudenlaista toimintaa ja avaamaan näkökulmia esimerkiksi 1) Ryhmien toiminnan tehostamisessa tai nautinnollisemmaksi tekemisessä 2) Alueellisen yhteistoimintamallin käynnistämisessä ja muokkaamisessa ja 3) Uudenlaisen yhdistystoiminnan käynnistämisessä.

Mikäli haluat haluat tehdä kanssamme yhteistyötä ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous täältä.

Keskustelut – puheenvuorot

ArtovaMalli uudenlaisen toiminnan käynnistäminen from Artova2100

Artova on kysytty alustusten ja keskustelujen pitäjä. Aiheitamme ovat esimerkiksi vallan ja vastuun jakaminen, uudenlainen yhdistystoiminta, osallistuttaminen, ArtovaMalli, alueellisen yhteistoiminnan synnyttäminen ja vapaaehtoisten kierto, omaehtoisuus ja itse-ehtoisuus.

Mentorointi – Konsultointi

Autamme käynnistämään uutta toimintaa ja verkostoja sekä avaamaan uusia näkökulmia. Mentoroimme myös toiminnan uudistamista, elävöittämistä ja vahvistamista.

Olemme mentoroineet erilaisia toimijoita, kolmatta sektoria, koulu- ja viranomaistahoja sekä yrityksiä.

Sessio – Työpajat

Artova on menestyksekkäästi järjestänyt eri aihealueista sessioita vuodesta 2009 lähtien esimerkiksi seuraavista teemoista: Liikenne & valaistus, Turvallisuus, Lähidemokratia, Puistosuunittelu, World Design Capital Helsinki 2012, Tapahtumatuottaminen ja Hallitustyöskentely.

Sessio on fasilitoitu työpajamalli, joka pyrkii mahdollisimman konkreettiseen toimenpidesuunnitelmaan, muodostamaan osallistujista ryhmän toteuttamaan toimenpiteet ja valitsemaan vetäjän ryhmälle yhden session aikana.

Koulutus

Artova kouluttaa kaltaisiaan yhteisömanagereita sekä verkostoja uudenlaiseen toimintakulttuuriin ja paikallisverkostojen synnyttämiseen.